Kalverdekjes

De R zit weer in de maand zit, dus is het weer extra belangrijk om de kalveren goed warm te houden. Daarom willen wij u erop attenderen dat wij nog steeds kalverdekjes aanbieden voor   € 12,50 excl. btw. De dekjes gaan lang mee (wel moet u de sluitingen dichtklikken tijdens het wassen).

Koekompas
Alle melkveehouders die hebben aangegeven bij hun zuivellaar om over te stappen op Koekompas moeten het verslag voor 1 januari 2020 hebben ondertekend. Wij raden u aan om tijdig contact op te nemen met de praktijk om het Koekompas uit te laten voeren.

BVD
De aansturing van de BVD monitoring gaat tegenwoordig alleen nog maar digitaal. Het is daarom belangrijk om uw email goed in de gaten te houden. Wanneer het periodieke onderzoek niet op tijd wordt uitgevoerd kan dat zeer vervelende gevolgen hebben voor uw BVD status.

Logboeken
Tegenwoordig wordt alles steeds meer digitaal en wij gaan daar ook in mee. Daarom worden er vanaf komende maand geen logboeken meer meegegeven met bestellingen, maar kunt u deze vinden in uw e-mail. De e-mail kan ook handig zijn als bevestiging dat de bestelling klaar staat.
Welke medicijnen voor u klaar staan kunt u herkennen aan de adressticker.
Op verzoek kunnen wij ook een Portaal naar ons systeem voor u openen. Hierin heeft u al uw bestanden van de dierenarts overzichtelijk bij elkaar.

App de Dap
Sinds de introductie van de DapApp merken we dat hier veel gebruik van gemaakt wordt. Zowel voor de assistentes als veehouders is de App erg gemakkelijk gebleken. En vaak sneller dan bellen.
Mocht u het nog niet gebruiken hier nogmaals het telefoonnummer: 0651056249
Graag naam, straatnaam, product en diergroep vermelden.

Nieuwe Collega’s  Bas van der Heijden en Iris Pluim:

Mijn naam is Bas van der Heijden. Deze zomer ben ik afgestudeerd als dierenarts aan de faculteit diergeneeskunde in Utrecht en in september ben ik begonnen als dierenarts bij Dap Vaassen. Ik ben opgegroeid in Beneden-Leeuwen, een dorpje gelegen in het zuiden van Gelderland in het land van Maas en Waal. Gedurende mijn jeugd ben ik via mijn ouders met verschillende agrarische bedrijfstakken in aanraking gekomen en ben ik werkzaam geweest met vleeskalveren, schapen en vleesvarkens. De laatste jaren hebben mijn ouders samen met mijn broer een opfokbedrijf voor melkgeiten en hebben we een koppel zoogkoeien. Met name het werken met runderen en kleine herkauwers heeft mij doen besluiten om diergeneeskunde te gaan studeren. Hier zullen in de toekomst dan ook mijn werkzaamheden gaan liggen.

Mijn naam is Iris Pluim en ik ben sinds oktober 2019 werkzaam bij Dierenartsenpraktijk Vaassen als dierenarts voor gezelschapsdieren en paarden. In 2013 werd ik in één keer ingeloot voor de studie diergeneeskunde in Utrecht. Na 6 leuke jaren in Utrecht ben ik in september 2019 afgestudeerd. Mijn interesse binnen de diergeneeskunde is nog divers en ik wil in de komende tijd een vlak vinden waarop ik mij verder wil gaan ontwikkelen. Ik ben opgegroeid in Ugchelen en Wenum Wiesel. Van kinds af aan heb ik altijd veel huisdieren om mij heen gehad. Als 10-jarig meisje ben ik besmet geraakt met het paardenvirus. Hierna volgde al snel een eigen pony. Hedendaags rijd ik nog steeds paard en ben ik zo af en toe te vinden op een wedstrijd.

Graag tot ziens in de spreekkamer of bij u thuis!

Met vriendelijke groet, Team DAP Vaassen