Praktijk

Introductie

Dierenartsenpraktijk Vaassen is een groepspraktijk met 9 dierenartsen en 7 paraveterinairen. Kwaliteit en persoonlijke zorg zijn voor ons erg belangrijk. Al onze dierenartsen werken diersoortspecifiek. Hierdoor hebben we ruime kennis en ervaring met varkens, melk- en vleesvee, vleeskalveren, paarden en gezelschapsdieren.
Op de praktijk zijn alle faciliteiten voor de zorg voor honden en katten aanwezig, een goed uitgeruste operatiekamer, laboratorium en behandelkamer.
Dierenartsenpraktijk Vaassen biedt u op deze manier kwalitatief goede zorg voor al uw dieren.
Ook buiten kantoortijden.
Wij hebben een uitgebreide spoeddienstregeling, waardoor er dag en nacht een kundige dierenarts beschikbaar is.

 

 

groepsfoto

Dierenartsen en assistentes DAP Vaassen.

 

praktijk na de verbouwing

De Praktijk aan de Laan van Fasna 18

 

Onze praktijk

Onze praktijk aan de Laan van Fasna is vanwege de ligging erg gemakkelijk te bereiken vanuit Apeldoorn. Via de Zwolseweg bent u zelfs vanuit het Centrum van Apeldoorn in een kwartier op de praktijk.
Hier kunt u altijd terecht met uw zieke huisdier. in 2016 is de praktijk grondig verbouwd en 2 keer zo groot geworden. Nu hebben we een ruime dubbele wachtruimte. Zodat honden en katten, gescheiden, in rust een bezoek aan de dierenarts kunnen brengen. Bovendien hebben we een tweede spreekkamer, waardoor u bij ons nooit lang hoeft te wachten.
Wij hebben de beschikking over een volledig uitgeruste operatiekamer, laboratorium en röntge- en echografie. Wij bieden u alle gespecialiseerde zorg die u van een moderne praktijk kunt verwachten.
Wij werken voor de gezelschapshuisdieren uitsluitend op afspraak.